Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Junior Morais (Rapid) - Cu Craiova avem şansa să demonstrăm că înfrângerea cu Sepsi a fost un accident

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua Junior Morais

Fotbalistul echipei FC Rapid, Junior Morais, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în meciul cu Universitatea Craiova din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii formaţia sa are şansa să arate că înfrângerea cu Sepsi OSK a fost un accident, potrivit Agerpres.

"A trecut supărarea, dar a fost un meci foarte slab pe care l-am făcut. Acum cu Craiova avem şansa să demonstrăm că înfrângerea cu Sepsi a fost un accident. Normal ca ne-a certat toată lumea după ultimul meci, nu a rămas unul să nu fie certat. Dar săptămâna asta am lucrat foarte bine şi la Craiova va fi un meci total diferit. Trebuie să fie. Nu veţi vedea acelaşi Rapid, ci un Rapid mai potent cu dorinţă mai mare de victorie. Urmează un meci foarte important şi trebuie să câştigăm neapărat", a afirmat el.

"Trebuie să fim optimişti. Am făcut un meci foarte slab, însă duminică trebuie să arătăm 'allegria' de a juca fotbal, cum se spune în Brazilia. La un derby e greu să fie o favorită. Meciul va fi greu şi pentru noi, dar şi pentru Craiova. Noi nu avem nimic de pierdut, trebuie să mergem acolo să câştigăm. Nu avem altă soluţie", a adăugat Morais.

Fundaşul susţine că Rapid are nevoie de victorii în următoarele două etape pentru a mai spera la un loc care să asigure participarea în cupele europene. "Mai sunt 7 meciuri, şanse la cupele europene mai avem, dar trebuie să câştigăm următoarele două meciuri (n.r. - cu U Craiova şi FCSB)", a precizat Morais.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.