Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool: 'Echipa mea vrea să câștige Campionatul Mondial al Cluburilor'

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Liverpool a ajuns în finala Cupei Mondiale a Cluburilor și este dispusă să dea totul pentru a câștigat trofeul. Sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 19:30, liderul din Premier League se va întâlni cu Flamengo, anunță MEDIAFAX.

Înaintea meciului cu echipa din Rio de Janeiro, antrenorul "Reginei Europei", Jurgen Klopp, a precizat: "Situația e diferită pentru noi și Flamengo. Ei au venit aici cu un obiectiv clar, acela de a câștiga trofeul și de a se întoarce acasă ca eroi. Nouă ni s-a spus să stăm acasă și să jucăm în EFL Cup.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

Suntem aici și echipa mea vrea să câștige această competiție. Viziunea în Europa asupra Campionatului Mondial al Cluburilor este diferită față de cea din restul lumii, dar vrem să schimbăm asta. Fanii lui Liverpool vor ca noi să câștigăm, pe ceilalți fani chiar nu îi interesează".

Liverpool s-a calificat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, după ce i-a învins cu 2-1 pe mexicanii de la Monterrey.

Pentru a evolua în meciul cu Flamengo, partida dintre Liverpool și West Ham, din Premier League, programată sâmbătă, 21 decembrie, fost amânată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.