Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurgen Klopp ar fi interesat de preluarea postului de selecționer al naționalei Germaniei - presă

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Marc Kosicke, agentul lui Jurgen Klopp, a oferit o declaraţie interesantă la sfârşitul acestei săptămâni, faptul că pentru managerul lui Liverpool ar fi o opţiune să antreneze naţionala Germaniei.

Agentul lui Jurgen Klopp a recunoscut că clientul său ar dori să se ocupe naţionala Germaniei, dar a insistat pe faptul că antrenorul este în prezent mai mult decât fericit la Liverpool, conform publicaţiei Daily Mail.

Tehnicianul german este unul dintre cei mai în vogă antrenori din lume ai momentului, datorită muncii sale pe „Anfield”, care a culminat cu câştigarea Ligii Campionilor la sfârşitul sezonului trecut.

În această vară, Klopp a fost alăturat echipelor Real Madrid şi Juventus, dar managerul a respins categoric zvonurile. Agentul Marc Kosicke a precizat că o propunere din partea naţionalei Germaniei ar fi singura care l-ar putea determina să părăsească Anfield pe viitor.

„Jurgen însuşi a spus odată că, în cazul în care Joachim Low nu mai vrea să fie antrenorul naţionalei şi ar fi posibil ca el să facă acest lucru, Germania ar fi o opţiune pentru el”, a declarat agentul.

Klopp este sub contract cu Liverpool până în 2022 şi nu a oferit până acum nicio sugestie că intenţionează să renunţe înaintea expirării angajamentului.

Kosicke a admis că clientul său nu are voie să plece de la Liverpool înainte de terminarea contractului. Din contră: "Liverpool ar dori chiar să-i prelungească actualul său contract”.

Jurgen Klopp are un salariu de aproximativ 7 milioane de lire sterline pe an, însă conform informaţiilor apărute în Anglia, Liverpool ar dori să-i ridice salariul la 10 milioane de lire pe sezon şi să-i propună un contract pe 6 sezoane în valoare de 60 de milioane de lire sterline.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.