Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurgen Klopp: Noi nu avem decât respect pentru Manchester City

thisisanfield.com
Jürgen Klopp

Liverpool nu are nimic altceva decât respect pentru rivala sa la titlu, Manchester City, a declarat vineri managerul ”cormoranilor”, Jurgen Klopp, ca reacție după comentariile lui Trent Alexander-Arnold înainte de confruntarea din acest weekend din fruntea clasamentului, informează Mediafax.

Trent, fundașul lui Liverpool, a declarat că trofeele înseamnă mai mult pentru Liverpool decât pentru City din cauza situației financiare de la ambele cluburi, scrie Reuters.

Erling Haaland și Ruben Dias, de la City, au răspuns, spunând că Alexander-Arnold nu știe cum e să câștigi o ”triplă”, iar Klopp a fost rugat să comenteze aceste reacții înainte de întâlnirea de duminică dintre Liverpool și Manchester City.

"Nu sunt sigur cât de des în acest club trebuie să spunem cât de mult respectăm adversarul, în acest caz City, și să o spunem serios. Pep Guardiola (antrenorul lu Manchester City - n.r.) este cel mai bun manager din lume. Haaland este cel mai bun număr nouă, Kevin De Bruyne va intra în istorie, Phil Foden cel mai bun jucător englez în acest moment”, a spus Klopp referindu-se la adversarii de la Manchester City.

S-a vorbit mult despre faptul că aceasta ar putea fi ultima întâlnire dintre Klopp și Guardiola, antrenorul lui Liverpool plecând la finalul acestui sezon, dar germanul a spus că nu sunt rivali. ”Nu este o rivalitate. Dacă ne vom întâlni în viitor, va fi plin de respect, cred că am spus destul de des cât de mult îl respect și am avea multe de discutat”, a afirmat Klopp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.