Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurgen Klopp vrea cu orice preţ să întărească echipa - Nicolas Pepe este pe lista

Foot Mercato
Nicolas Pépé

Liverpool a avut un sezon excepţional, iar Jurgen Klopp vrea cu orice preţ să întărească echipa în această vară, astfel că pe lista "cormoranilor" a ajuns Nicolas Pepe, vedeta lui Lille, potrivit Mediafax.

Conform presei din Anglia, clubul din Ligue 1 şi-a dat acordul pentru ca ivorianul să negocieze detaliile contractuale cu Liverpool.

Nicolas Pepe a fost principală gură de tun a lui Lille în acest sezon, în care echipa a terminat pe locul secund în Ligue 1, după PSG. Ivorianul a marcat 23 de goluri în toate competiţiile şi a ajuns în atenţia marilor echipe din Europa. Conform presei din Regat, Liverpool şi Lille s-ar fi înţeles în privinţa unui eventual transfer, iar câştigătoarea Ligii Campionilor ar urma să plătească 50 de milioane de euro pentru Nicolas Pepe.

Citește și: Alvaro Morata a devenit victima hoților

Dacă Nicolas Pepe va ajunge la un acord cu oficialii lui Liverpool, acesta ar urma să facă pasul spre Premier League. Antrenorul lui Lille, Christophe Galtier, a spus recent că Pepe va pleca în această vară, deoarece există un interes uriaş pentru el: "Nicolas Pepe va pleca. Aşa este viaţa, aşa este fotbalul în ziua de astăzi. Este un jucător de cel mai înalt nivel, care va avea de luat o decizie importantă privind noul său club. Va fi o bătălie între echipe importante din Europa", a spus tehnicianul vicecampioanei din Ligue 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.