Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juristul CSA Steaua: 'Steaua București este discriminată de FRF'

steaua

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, este supărat după ce UEFA a confundat CSA Steaua cu FCSB, într-un ghid realizat pentru Euro 2020, potrivit Mediafax.

Cei de la UEFA au scris, într-un ghid realizat pentru Euro 2020, că FCSB este echipa care a învins Barcelona, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986.

”Nu e nimic surprinzător. E doar o nouă dovadă a lipsei de respect pe care Federația Română de Fotbal o are față de Steaua București și față de deciziile pronunţate de instanţele judecătorești. Și dau vina pe Federația Română de Fotbal pentru că această entitate refuză să facă cunoscute la UEFA deciziile pronunţate de instanţele judecătorești care învederează foarte clar că FC FCSB nu este Steaua”, a declarat Florin Talpan, pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Banii cheltuiți de candidați în campania pentru alegerile prezidențiale- Cine conduce topul

”Din păcate, Steaua București este discriminată de către FRF, care s-a poziționat foarte clar în acest conflict de partea celor de la FC FCSB. Și amintesc aici că FC FCSB ar fi trebuit să îşi înceapă activitatea din liga a 4-a, conform ROAF, şi de asemenea ar fi trebuit sa fie dezafiliată, în momentul în care s-a dovedit ca s-a afiliat la FRF cu un nume fals pe care nu au avut voie să-l folosească”, a mai spus juristul lui CSA Steaua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.