Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnaliștii spanioli au spus 'ADEVĂRUL' despre noul Duster: Concluzii explozive trase despre noul SUV Dacia

digi24.ro
dacia duster nou

Jurnalistii spanioli au facut un test cu noua Dacia Duster, in urma caruia au tras cinci concluzii pe care le-au facut publice.

Publicatia Auto Facil a mers in Grecia pentru a testa noul Duster si a avut 5 concluzii pozitive despre modelul recent lansat de constructorul de la Mioveni, anunta Ziare.com.

Citeste si: Descoperire teribilă făcută de niște jurnaliști privind iPhone: Mișcare șocantă făcută de Apple în privința capacității telefoanelor

1. Isi mentine ideea de baza si nu a suferit modificari majore de design - Jurnalistii spanioli scriu ca Dacia a facut eforturi pentru ca Duster 2018 sa fie recunoscut ca un adevarat Duster inca de la prima vedere, iar acest lucru a reusit. "Este similar cu modelul precedent, dar mult mai proaspat", remarca spaniolii.

2. Calitatea si echiparile au crescut - Spaniolii noteaza ca aceste imbunatatiri sunt de necontestat. "Desi are multe zone cu plastic tare, acestea sunt placute la atingere si bine ajustate", scrie sursa citata.

3. Comportamentul pe drum impresioneaza - Si la acest capitol, spaniolii au remarcat "un salt calitativ remarcabil, care nu are nimic in comun cu fosta generatie". In plus, sursa citata scrie ca, in off-road, "Duster este cea mai buna masina din categoria sa".

Citeste si: Mesaj DISPERAT al lui Tudor Chirilă pentru Klaus Iohannis: 'Are obligaţia să explice'

4. Motorizare - Spaniolii au apreciat faptul ca Dacia nu promite marea cu sarea, nu a pregatit multe motoare, dar cele existente sunt suficient de variate pentru a face fata tuturor dorintelor.

5. Pretul corect - Cel de pornire pleaca de la 10.900 de euro, iar spaniolii noteaza faptul ca, "in pofida modificarilor, masina va fi vanduta in continuare la un pret mic si corect".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.