Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalist freelancer: 'Vaccinarea pentru a-i proteja pe ceilalți nu este adevărată! Avem de-a face cu o eroare istorică mondială'

Radu Pop
Medic Hub
vaccinare copii

Jurnalistul freelancer Chris Waldburger publică pe propriul blog chriswaldburger.substack.com o analiză despre modul în care a evoluat pandemia în Marea Britanie, dar și campania de vaccinare, relatează blacknews.ro.

„Mass-media poate citi la fel de bine ca mine aceste lucruri (poate), dar cumva a rămas pe umerii mei să raportez aceste date. Este cu adevărat o schimbare bruscă a datelor problemei. Guvernul britanic tocmai a raportat următoarele date, ascunse în raportul lor privind variantele de îngrijorare:

Mai puțin de o treime din decesele provocate din cauza variantei delta s-au înregistrat în rândul celor nevaccinați.

Permiteți-mi să spun că într-un alt mod – două treimi din decesele provocate de Delta din UK sunt înregistrate în rândul celor vaccinaţi.

Pentru a fi specific:

De la 1 februarie până la 2 august, Marea Britanie a înregistrat 742 de decese din cauza variantei Delta (da, temuta Delta nu a luat atât de multe vieţi).

Din cele 742 de decese, 402 au fost persoane complet vaccinate. 79 primiseră o singură doză. Doar 253 nu erau vaccinate.

Raportul este AICI. Aceasta est pagina crucială. Uită-te cu atenţie la rândul de jos.

content-image

Din nou, 402 decese din 47 008 cazuri vaccinate; 253 decese din 151.054 cazuri în cazurile nevaccinate. Dacă luați covid vaccinat, conform acestor date, este mult mai probabil să muriți decât dacă nu ați fi vaccinat!

Evident, trebuie luate în considerare mai multe persoane în vârstă care sunt vaccinate, dar nu sunt suficiente pentru a schimba linia de jos: acest vaccin nu este la fel de eficient ca cel promovat peste tot.

Și cu toate necunoscutele sale și un număr de raportare adversă mult mai mare decât toate celelalte vaccinuri combinate, o recalibrare completă a politicii globale este singura opțiune morală.

Țările din întreaga lume, pe măsură ce trec luni de la vaccinări, se confruntă cu o creștere a numărului de decese și spitalizări ale persoanelor vaccinate. 60% din spitalizările din Israel sunt pacienți complet vaccinați. (De aici și goana nebună pentru boostere netestate.)

Ei nu vor recunoaște știința clară că persoanele cu imunitate naturală și cei tineri și sănătoși nu trebuie să își asume riscurile acestor injecții. Citiți această piesă foarte importantă despre imunitatea naturală. Studiile fiabile care arată superioritatea imunității naturale sunt doar ignorate de stăpânii noștri.

În schimb, vor vaccin după vaccin. Pașapoartele de vaccin vor fi reînnoite la fiecare șase luni. Țările comandă până la 8 doze pe cetățean. Măștile nu vor dispărea. Israelul, proeminenta națiune vaccinată, este în lockdown.

Raportul a mai făcut o altă admitere importantă:

content-image

Cu alte cuvinte, vaccinarea pentru a-i proteja pe ceilalți nu este adevărată!

Acesta NU este un vaccin sterilizant care oprește boli precum poliomielita sau hepatita folosind virusul viu.

Aceasta este doar pentru tine.

Ceea ce înseamnă că, după cum au spus de mult experți precum Martin Kulldorff, biostatistician, epidemiolog și profesor de medicină la Harvard Medical School, și Jay Bhattacharya, profesor de medicină la Universitatea Stanford și asociat de cercetare la Biroul Național de Cercetări Economice, nu are sens pentru a-i vaccina pe cei tineri și sănătoși.

Avem de-a face cu o eroare istorică mondială și, de fapt, cu un atac global asupra tinerilor.

Pentru a fi clar, nu dau sfaturi nimănui cu privire la administrarea sau nu a vaccinului. S-ar putea să fi decis să o iau dacă mă aflu într-o categorie de risc sau dacă știam că nu trebuie să port mască sau să fiu testat după ce am făcut o singură doză. Decizia dvs. ar trebui să fie ghidată prin consultarea unui medic, consimțământul informat și propria conștiință.

Și ar trebui să vă întrebați de ce nu există nicio explicație pentru sutele de mii de femei care se confruntă cu modificări menstruale după vaccinare sau modul în care vaccinurile sunt mandatate în același timp în care sunt cercetate pentru riscuri necunoscute.

Ceea ce voi spune categoric este că va trebui să răspundeți într-o zi, în această viață sau în următoarea, pentru situația în care ați stat pe problema mandatului de medicamente pentru cei sănătoși fără consimțământul informat, cu privire la acoperirea guvernelor pentru a împinge lucruri în nasurile copiilor și blocarea a tot ceea ce face ca viața să merite. Unde erai când li s-au furat libertățile copiilor? Mă îndoiesc că va fi multă iertare din partea acelei generații.

De fiecare dată când cineva postează un meme batjocorindu-se cu ezitarea vaccinului, nu numai că îi înstrăinează pe ezitanți și îi radicalizează, dar susțin implicit un nou stat de poliție în care un guvern liberal precum Australia se simte împuternicit să arunce piper în faţa copiilor pentru că nu poartă o mască care nu a fost demonstrat în mod concludent că previne transmiterea virală.

Pentru că as spus-o cu voce tare, asta recunoaște chiar Organizația Mondială a Sănătății despre măști:

content-image

Vaccinurile nu vor pune capăt acestor măsuri, în special în țările cu rate de vaccinare scăzute. Nu pot, decât dacă aceste guverne recunosc erorile lor masive. Împingerea lor de rapel face acest lucru puțin probabil.

În cele din urmă, de ce mass-media nici măcar nu raportează cu privire la datele guvernamentale? De ce raportez eu aceste lucruri?

Habar n-am, dar este cu adevărat sinistru.

Întrebați-vă de ce mass-media nu vor menționa nici măcar faptul că acest fotbalist irlandez de 23 de ani, în stare perfectă de sănătate, a primit un vaccin cu trei zile înainte să cadă mort.

Într-adevăr intempestiv.

Ai milă Doamne.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.