Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalist TVR, revoltat pe Tudorel Toader: 'Bine ați revenit în comunism. Nici pe vremea Rodicăi Stănoiu nu a fost așa ceva'

Elainealtar.wordpress.com
presa

„Bine ați revenit in comunism”, este mesajul jurnalistului TVR, Alex Costache, care susține pe Facebook că pentru a intra la Ministerul Justiției nu îți trebuie doar o acreditare de presă, ci și o legitimație de Ministerul Justiției aprobată și semnată personal de ministrul Tudorel Toader. „Nici pe vremea Rodicăi Stănoiu nu a fost așa ceva”, scrie Costache.

Klaus Iohannis, replică acidă pentru Liviu Dragnea: 'NU sunt extrem de interesat de părerea dumnealui'

„Bine ați revenit in comunism! Ca sa intri la Ministerul Justiției nu îți trebuie doar o acreditare de presa, ci mai nou și o legitimație de Ministerul Justiției aprobată și semnată personal de ministrul Tudorel, profesor universitar doctor! Știți ca doar generalul de Justiție militară profesorul universitar doctor Gabi Oprea a mai vrut la un moment dat sa impună presei legitimații de MAI. Nici pe vremea Rodicăi Stănoiu nu a fost așa ceva.

P.S. Ca suntem in fata unei puteri agresive și nesimțite, presa constata zilnic pe pielea ei având contact cu ei de la vladica la opinca. Șoferii și portarii de la instituții, de exemplu, sunt și ei deosebit de "scrofulosi" la datorie!”, scrie Alex Costache, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.