Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista care era acreditată la Guvern pleacă de la Digi 24: Va lucra la o primărie

Alexandra Georgescu

Digi 24 pierde reporterul acreditat la Palatul Victoria, Alexandra Georgescu, care a decis să demisioneze și să se lase, deocamdată de presă. După numai 2 ani la televiziunea de știri, jurnalista a anunțat că pleacă pentru a se ocupa de comunicarea unei primării din București, scrie paginademedia.ro.

„E nevoie de transparență și de comunicare în instituțiile publice. Cred că e important ca lucrurile să le fie explicate foarte bine oamenilor.

Citește și: Marcel Ciolacu: Diferența fundamentală între ce face acum Guvernul lui Iohannis și viziunea pe care o propune PSD

De altfel, și prin presă eu am încercat să fac același lucru. De exemplu, era foarte important să explic bine subiectele legate de Guvern, unde erau foarte multe acte normative greu de înțeles. Am încercat să traduc acele lucruri. De asemenea, am vrut să schimb ceva prin presă. Din experiența de la Digi24 am avut foarte multe de învățat. Uneori îți dorești să faci altceva, iar acum s-a ivit și o oportunitate.”, a spus Alexandra Georgescu pentru sursa citată.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, Alexandra Georgescu va fi purtătoarea de cuvânt a Primăriei Sectorului 5, condusă de Cristian Popescu Piedone.

Alexandra Georgescu lucra de doi ani la Digi24, după șase ani la Național TV.

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.