Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista Paula Herlo susține că a fost ATACATĂ de Marian Oprișan, pentru un reportaj 'România, te iubesc!'

www.facebook.com

Jurnalista Pro TV, Paula Herlo, de la ”România, te iubesc!”, susține că a fost sunată de președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, care a atacat-o pentru reportajul despre Vrancea. Oprișan i-ar fi spus că Pro TV manipulează în campanie electorală, dar Paula Herlo i-a explicat că emisiunea nu face politică ci își propune să arate realitatea așa cum este ea.

Citește și: Pericol în Capitală: un bărbat lovește din senin femeile pe stradă. Poliția cere ajutorul cetățenilor

”Inainte de a ne trimite raspunsurile m-a si sunat, aparuse deja un promo cu inceputul nostru de emisiune, erau acolo toate judetele. Si a avut senzatia ca facem o comparatie, adica in acelasi reportaj vor intra toate cinci judete. M-a sunat sa-mi spuna ca este o greseala ce fac. I-am explicat ca i-am alocat Vrancei o ora de emisiune, sa stea linistit. De aici discutia a divagat si a spus ca tot ce facem noi este o manipulare de tip ordinar, ca sa il citez, sa suntem in campanie electorala. I-am spus ca suntem jurnalisti si ca nu facem politica.

M-a atacat la telefon, bineinteles ca emisiunea nu este vreun elogiu la adresa lui Marian Oprisan sau la adresa celor care au condus Vrancea pentru ca nu exista vreun motiv sa facem asta. Marian Oprisan zice ‘Vrancea arata bine’. Nu, nu arata bine, ca sa fim foarte clari, cum zice el, sa fim bine intelesi”, a declarat Paula Herlo in avanpremiera emisiunii de duminica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.