Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Contractul pentru măștile gratuite a fost semnat de Guvern încă de luni: Ludovic Orban spunea că e blocat în instanță

gov.ro
Ludovic Orban

Deși premierul Ludovic Orban susține că licitația pentru măștile care ar fi trebuit să fie date românilor defavorizați este blocat, după ce licitația a fost contestată,  Jurnalist.ro prezintă contractul gigant pe care guvernul ar fi trebuit să îl finalizeze deja, pentru livrarea a 115 milioane de măști către populația României.

Vezi AICI contractul pentru măști

Tuturor celor defavorizați, care așteptau cu disperare ajutorul guvernamental, li se spune de o săptămână încoace că acel contract a fost blocat în instanță, prin complicitatea PSD. Că firmele participante la licitație ar face tot posibilul să nu aibă loc această achiziție.

În realitate, contractul a fost deja semnat, iar câștigătorul licitației, firma Naguma Medical Supply SRL a omului de afaceri Michael Topolinsky ar fi trebuit să livreze cel puțin primul milion de măști până acum! Asta chiar de ieri.

Citește și: Codrin Ștefănescu îl desființează pe Marcel Ciolacu: Misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor .

Compania omului de afaceri de origine canadiană nu ar avea de niciun fel produsele pe care s-a angajat să le livreze. Ținând cont de cantitatea mare ce trebuie adusă, îi va fi imposibil să organizeze un transport în acest sens. Doar că, dintr-un motiv neștiut de nimeni, guvernul a fost extrem de înțelegător cu el.

Rămâne de văzut pe unde vor scoate cămașa autoritățile, dacă acele produse nu există. Acele măști ar fi trebuit să fie, începând de ieri, în depozitele guvernului. Acestea nu sunt, iar șansele ca ele să ajungă acolo în viitorul apropiat sunt foarte mici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.