Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistul David Dimbleby renunţă la prezentarea emisiunii 'Question Time' de la BBC pentru a se întoarce la 'prima dragoste: reporter'

www.theguardian.com
david dumbleby

David Dimbleby va părăsi postul de realizator al programului de la BBC "Question Time". "La sfârşitul anului împlinesc un sfert de veac de când fac "Question Time" şi am decis că este momentul potrivit să plec", a spus prezentatorul, informează news.ro.

"A fost un privilegiu să lucrez la programul care a adus votanţii faţă în faţă cu cei de la putere. Sunt recunoscător echipei de producţie de la BBC care a făcut acest lucru posibil. A fost extraordinar să urmăresc răsturnările din politica britanică de la John Mayor în 1994, trecând prin anii Tony Blair şi Gordon Brown şi până la David Cameron şi May".

Dimbleby împlineşte 80 de ani anul acesta, dar nu are planuri de a se retrage din jurnalism: "În schimb, după ani petrecuţi în studio, plănuiesc să mă întorc la prima dragoste: reporter".

Citește și: Un artist australian îngropat de viu sub o stradă din Hobart a fost scos la suprafață după trei zile

Directorul general al BBC, Tony Hall, a afirmat că radiodifuzorul şi publicul britanic "au fost extrem de norocoşi să-l aibă în vremuri interesante din punct de vedere politic şi social... Abia aşteptăm să lucrăm cu el la alte proiecte în viitor".

Mandatul lui Dimbleby se va încheia pe 13 decembrie 2018.

Dimbleby este unul dintre cele trei gazde ale emisiunii "Question Time" de când a fost difuzat prima dată, în 1979. Ceilalţi au fost Robin Day şi Peter Sissons.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.