Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistul englez Mike Dickson, cunoscut drept 'Mr Wimbledon', a încetat din viață în timpul Australian Open

Australian Open 2024
Australian Open 2024

Mike Dickson, trimis special al Daily Mail la Melbourne, supranumit "Mr Wimbledon", a murit la vârsta de 59 de ani în timp ce relata de la Australian Open, a anunţat miercuri familia sa pe X,

Un adevărat simbol al profesiei peste Canalul Mânecii, Dickson a lucrat pentru Daily Mail timp de 33 de ani, acoperind 30 de sporturi diferite şi călătorind în peste 50 de ţări, potrivit news.ro.

"Suntem devastaţi să anunţăm că minunatul nostru soţ şi tată, Mike, s-a prăbuşit şi a decedat în timp ce se afla la Melbourne pentru Australian Open. Timp de 38 de ani şi-a trăit visul acoperind sportul din întreaga lume. A fost un om cu adevărat minunat şi ne va lipsi foarte mult. Lucy, Sam, Ruby şi Joe", a scris familia sa pe contul X (fostul Twitter) al lui Mike Dickson.

"Mr Wimbledon"

Poreclit "Mr Wimbledon" de către colegii săi, Dickson urma să împlinească 60 de ani la 27 ianuarie. El locuia în Wimbledon, la Londra. "Dickson era un jurnalist extrem de respectat şi admirat", a scris Daily Mail. "Moartea sa îi va afecta profund pe colegii săi".

"Dicko era tot ce îţi doreşti de la un corespondent: un vânător de ştiri genial, un scriitor excelent şi un prieten pentru atât de mulţi din sportul său. Lumea tenisului ni se va alătura în doliu. A fost un gigant al jurnalismului", a declarat Lee Clayton, şeful secţiei sport a Daily Mail.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.