Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistul Liviu Mihaiu, ameninţări fără precedent: Dă în judecată premieri, jurnalişti și DNA

facebook.com
Liviu Mihaiu

Junalistul Liviu Mihaiu trece la ameninţări fără precedent. Pe 'lista neagră' a acestuia sunt premieri, politicieni sau jurnalişti pe care vrea să îi dea în judecată şi să le ceară daune morale datorită cazului „Vântu-Olteanu-Mihaiu Guvernator".

Citește și: Decizia INCREDIBILĂ luată de călugărul care a lăsat GRAVIDĂ o enoriașă

Totul a pornit de la o convorbire telefonică din urmă cu nouă ani între Sorin Ovidiu Vântu şi Ion Eftime cu privire la vizita pe care Bogdan Olteanu urma să o facă la complexul Lebăda. Scopul vizitei ar fi fost discutarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării, în condițiile în care Bogdan Olteanu avea în aceeași zi programată o deplasare cu avionul.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

"Pentru prieteni și neprieteni. #oficial #Presă

Impotriva abuzului, nicidecum a Justiţiei. Am stat aproape 10 luni deoparte. M-am retras de peste tot din activitatea publică, nu și publicistică. Am făcut propria mea anchetă jurnalistică despre cazul Vântu-Olteanu-Mihaiu Guvernator. O s-o citiţi cât de curând.

Nu e ca la televizor. Atât spun acum. N-am fost eu Ţinta și nici Miza. Eu am fost "nevasta jihadistului" dronat, ca să zic așa... Acum anunţ oficial că dau DNA in judecată și cer daune morale și materiale pentru ceea ce mi s-a intâmplat in acest caz. Pentru toate cele care mi s-au dărâmat psihic, moral și material voi cere daune in civil.

Citește și: Denisa Manelista a revenit acasă: Ce i-au făcut medicii

Oamenii care nu m-au injurat sau care nu mi-au strigat pe stradă "La Pușcărie, Mihaiule!", partenerii mei, prietenii mei, copiii mei m-au rugat să dau niște explicaţii. Am să le dau odată cu revenirea mea in viaţa publică. Să fiţi sigur că acum voi incepe lupta, care la mine, merge până la capăt. Voi chema in instanţă, premieri, oameni politici, jurnaliști și funcţionari ai Adminstraţiei Deltei.

Citește și: Acuzat că a adus-o pe Denisa Manelista în starea asta, impresarul cântăreței rupe tăcerea

Tot ce pot să vă spun acum :

Cât am fost guvernator nu am făcut nici cea mai mică ilegalitate. Nici cel mai umil abuz in serviciu. Un leu n-am mutat din banul public greșit. Nimeni nu a intervenit pentru nimic la mine. Eu, da. Pentru Delta Dunării. Jos aveţi două hârtii: Una prin care sunt inștiinţat că am fost ascultat in acest caz, imediat după audierea mea ca martor. A doua este hârtia care atestă calitatea mea de azi și dintotdeauna: Nu suspect. Nu inculpat.

p.s. Nu, nu mi-e teamă că-mi vor schimba incadrarea. #Revin", a scris Mihaiu pe facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.