Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistul Radu Tudor a reacționat dur după declarațiile lui Vladimir Putin: 'Blasfemiile Rusiei și ale lui Putin nu mai au limită. Sfântă nerușinare!'

www.agerpres.ro
radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor se arată siderat de declarațiile lui Vladimir Putin, care a asemănat comunismul cu creștinismul. Multe idei ale comunismului sunt corecte, consideră liderul de la Kremlin. „Egalitate, fraternitate. Ce e în neregulă cu asta? De fapt, acest lucru este asemănător creștinismului”, a spus Putin.

Radu Tudor, jurnalist: „Blasfemiile Rusiei si ale lui Putin nu mai au limita ! Creatorii comunismului ateu compara doctrina criminala cu religia crestina. Sfanta nerusinare ! Pana unde puteti merge cu manipularea? Inainte de a ucide mii de preoti si a transforma bisericile romanesti in grajduri, bolsevicii rusi si-au daramat catedrala lor din Moscova, Ivan cel Mare, pentru ca Stalin era deranjat de vederea ei de la fereastra Kremlinului. Au tras cu artileria sa o darame ! Am fost acolo, la Moscova, in 2001 si am vazut cu ochii mei, oamenii mi-au relatat tragedia. Comunism = crestinism? Pentru analfabeti, poate”, a precizat Radu Tudor pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: COVID-19 trece cu 'tancul' peste armata americană! Întregul Stat Major a intrat în carantină .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.