Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistul Victor Ciutacu explică ascensiunea AUR: 'Râdeați de ei'

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu are o explicație pentru succesul partidului AUR. El este de părere că cei nemulțumiți de închiderea piețelor sau credincioșii ponegriți de autorități au votat cu noua formațiune politică.

„Râdeați de Daniel și de Teodosie când v-au zis direct că, dacă mai continuați cu persecuțiile, vă luați viteză în decembrie. Râdeați și de amărâții pe care i-ați scos în frig să-și vândă legumele și fructele, că pe voi vă votează corporatiștii de hypermerket și de curierat la domiciliu. Iar azi orbecăiți în căutarea răspunsului la întrebarea "de unde atât AUR în Parlament?", a spus gazetarul Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

Partidul AUR se clasează la aceste alegeri pe locul patru, după partide precum: PSD, PNL și USR-PLUS. Formațiunea politică are, până la publicarea acestei știri și a numărătorilor voturilor, un procent de aproximativ 9-10%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.