Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justin Amash, un congresman republican devenit independent, vrea să candideze la preşedinţia SUA

casa alba

Justin Amash, un congresman republican devenit independent, a anunţat miercuri după-amiază că analizează posibilitatea de a candida la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, informează postul de radio NPR, potrivit MEDIAFAX.

Justin Amash, membru al Camerei Reprezentanţilor şi critic al preşedintelui Donald Trump, a anunţat lansarea unui comitet de analiză pentru a candida la preşedinţie reprezentând Partidul Libertarian.

Citește și: Traian Băsescu confirmă sursele Bugetul.ro: Atât PSD, cât și PNL au fost avertizate de propunerea privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc

"Suntem pregătiţi pentru o preşedinţie care va restabili respectul pentru Constituţie şi va reuni oamenii. Sunt încântat şi onorat să fac primii paşi pentru a fi în slujba americanilor ca preşedinte", afirmă Justin Amash.

Justin Amash, fiul unor imigranţi de etnie arabă ales în Congres în 2010 prin intermediul mişcării conservatoare Tea Party din Partidul Republican, este preşedintele Grupului pentru Libertate din Camera Reprezentanţilor.

În decembrie 2019, Justin Amash, devenit singurul membru independent al Camerei Reprezentanţilor, a votat pentru ambele articole de acuzare a preşedintelui Donald Trump în vederea demiterii.

Citește și: Reguli stricte! Ce măsuri se vor lua pe litoralul românesc

Dacă va deveni oficial candidat, Justin Amash îi va avea concurenţi în scrutinul prezidenţial din noiembrie pe preşedintele Donald Trump, membru al Partidului Republican, şi pe fostul vicepreşedinte Joseph Biden, din Partidul Democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.