Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justin Bieber a lansat primul său single din ultimii cinci ani

Independent.md
Justin Bieber

Cântăreţul canadian Justin Bieber a lansat "Yummy", primul său single din ultimii cinci ani, care va apărea pe cel de-al cincilea album de studio şi în care îi aduce un tribut celei care îi este soţie, modelul Hailey Baldwin, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.

După o pauză lungă pe care şi-a impus-o, din mai 2020, Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, va porni într-un turneu în SUA, care se va încheia în septembrie. În 2017, artistul şi-a uimit fanii când a decis să îşi anuleze turneul care era în plină desfăşurare.

În urmă cu câteva zile, Justin Bieber a anunţat că va lansa un serial documentar despre crearea noului său album pe YouTube, platforma pe care s-a afirmat în muzică acum mai bine de un deceniu, iar surse din industrie spun că artistul canadian va primi peste 20 de milioane de dolari pentru această producție.

YouTube a anunțat, marți, că serialul documentar "Justin Bieber: Seasons" va debuta pe 27 ianuarie. Serialul va avea 10 episoade și prezintă imagini cu Justin Bieber înregistrând primul său album de după cel lansat în 2015.

În 2009, Justin Bieber s-a lansat tot pe YouTube, unde încărca scurte videoclipuri, reinterpretări și piese proprii. "Când am început, YouTube mi-a oferit o platformă și o comunitate pe care să îmi pot promova muzica și experiențele unice din viața mea cu fanii", a spus Bieber într-un comunicat. "Este foarte plăcut să am YouTube-ul ca partener pentru acest serial. Vreau să îmi duc fanii într-o nouă călătorie", a mai spus artistul.

Reprezentanții YouTube spun că "serialul va prezenta scene din viața privată a lui Bieber, inclusiv filmări de la nunta sa și imagini cu cercul său de prieteni".

Justin Bieber este un cântăreț și compozitor canadian de muzică pop și R&B. După ce impresarul Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2009, Bieber și-a lansat primul album oficial, intitulat "My World 2.0", în 2010. Albumul a debutat pe primul loc în mai multe țări și pentru el Bieber a primit trei discuri de platină în SUA. La vârsta de 16 ani, Bieber devenea cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.