Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justin Bieber colaborează cu platforma YouTube pentru un nou proiect

Independent.md
Justin Bieber

Cântărețul canadian Justin Bieber colaborează cu platforma YouTube pentru un nou proiect, care va avea premiera anul viitor, relatează Associated Press, potrivit Mediafax.

Anunțul a fost făcut joi de reprezentanții portalului online. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii despre colaborarea dintre muzicianul canadian și platforma video.

YouTube a jucat un rol important în creșterea popularității lui Justin Bieber, devenit inițial cunoscut prin coverurile postate pe canalul său online. Unul dintre clipurile sale a fost vizionat accidental de managerul american Scooter Braun, care l-a ajutat să se lanseze în muzică. Cariera lui Bieber a început în 2009, prin lansarea cântecului "One Time".

Citește și: Adele a rupt tăcerea după despărțirea de soțul ei, Simon Koneck

Pe lângă proiectul cu artistul canadian, reprezentanții site-ului au mai confirmat că mai pregătesc documentare despre cântărețul columbian Maluma și vedeta americană Paris Hilton. Un nou sezon al emisiunii "Kevin Hart: What The Fit", realizată de actorul american de comedie Kevin Hart, se află și în lucru.

În vârstă de 25 de ani, Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.