Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justin Ştefan: 'Petrolul şi Rapid au propus mai multe meciuri de baraj pentru stabilirea echipelor din primul eşalon, sezonul viitor'

www.sport.hotnews.ro
justin Stefan, secretar LPF

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, vineri, că grupările din Liga a II-a Petrolul şi Rapid au propus mai multe meciuri de baraj pentru stabilirea echipelor din primul eşalon, sezonul viitor, în cazul în care numărul de echipe din Liga I va fi mărit de la 14 la 16, potrivit news.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 99: Alianța PĂCĂNELELOR! S-au întâlnit fătălăii noaptea ca hoții

"Propunerea este ca locul 12 (n.r. - din Liga I) să joace un meci de baraj cu locul 3 (n.r. - din Liga a II-a), locul 13 cu locul 4 şi locul 14 cu locul 5. Am primit în cursul serii de ieri această propunere din partea celor de la Petrolul, ne-au transmis o adresă oficială, astăzi vom transmite acea adresă către toate cluburile din play-out pentru a avea un punct de vedere şi din partea lor. Prespun că nu vor avea o astfel de reacţie (n.r. - de a accepta propunerea). Trebuie să facem o distincţie foarte clară între cele două competiţii, pentru că vorbim de Liga a II-a cu un format modificat de FRF, în care s-au disputat doar câteva meciuri (n.r. - după starea de urgenţă) şi vorbim de Liga I, la care ne-am propus să jucăm toate cele 72 de partide rămase la momentul lunii martie. Categoric cluburile din Liga I nu vor agrea propunerea venită din partea celor de la Petrolul şi Rapid", a declarat Ştefan, la ProX.

În acest moment, este programată o singură întâlnire de baraj, între locul 12, antepenultimul, din Liga I şi ocupanta locul 3 din Liga a II-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.