Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justin Timberlake va lansa un album „mai personal”, inspirat de familia lui

mb-radio.org
timberlake

Cântăreţul Justin Timberlake a anunţat, marţi, că va lansa pe 2 februarie un album „mai personal”, inspirat de casa şi familia lui, intitulat „Man of the Woods”. Acesta va fi primul album lansat de artist într-o perioadă de aproape cinci ani, scrie AFP.com, potrivit news.ro.

Justin Timberlake, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit că va lansa cel de-al cincilea album de studio solo prin intermediul unui videoclip scurt pe care l-a publicat pe internet. În acest videoclip, cântăreţul apare plimbându-se în natură – de la o pădure înzăpezită la un câmp de porumb însorit.

„Acest album este inspirat de fiul meu, de soţia mea, de familia mea, dar şi, mai mult decât oricare album pe care l-am scris vreodată, de locul de unde am venit. Este un album personal”, a spus Timberlake în videoclip.

Artistul, care a devenit tată în 2015, când soţia lui, actriţa Jessica Biel, a dat naştere unui fiu, a crescut în apropiere de Memphis, Tennessee – oraş cunoscut drept una dintre „capitalele” muzicii blues şi soul.

La finalul videoclipului, Justin Timberlake apare într-un studio de înregistrări alături de producătorul  Pharrell Williams.

Justin Timberlake, născut pe 31 aprilie 1981, este un cântăreţ şi compozitor american, care a devenit celebru în calitate de membru al grupului pop-dance NSYNC. După destrămarea trupei, Justin Timberlake a debutat ca artist solo şi, abordând un stil marcat de influenţe R&B, pop şi neo-soul, a lansat patru albume de studio care s-au bucurat de mare succes, ultimele două în anul 2013 – „The 20/20 Experience" şi „The 20/20 Experience -- 2 of 2".

Artistul a câştigat numeroase trofee, inclusiv zece premii Grammy, şi, în ultimii ani, a început să se remarce şi în cinematografie, jucând în filme precum „Reţeaua de socializare/ The Social Network”, „Prietenie cu folos/ Friends with Benefits” şi „Inside Llewyn Davis”.

În ultima perioadă s-a concentrat mai mult pe actorie decât pe muzică, cel mi recent jucând în filmul „Wonder Wheel” al lui Woody Allen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.