Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justiţia mexicană a decis deblocarea conturilor fostului fotbalist de la Barcelona, Rafael Marquez

www.mirror.co.uk
Rafael Marquez

Justiţia mexicană a decis, joi, deblocarea conturilor internaţionalului Rafael Marquez, suspectat de implicare într-o reţea de trafic de droguri, relatează L’Equipe.

Un judecător a dispus deblocarea conturilor legate afacerile lui Marquez.

Conturile fuseseră blocate în luna august, când Departamentul Trezoreriei Statelor Unite a anunţa că a decis sancţiuni împotriva a peste 20 de persoane, între care şi internaţionalul mexican Rafael Marquez, pentru implicarea într-o vastă reţea de trafic de droguri, anunță News.ro.

Citește și: Internaționalul irlandez Kevin Doyle s-a retras din activitate din cauza durerilor de cap repetate suferite din cauza lovirii mingii cu capul

Ca urmare a unei anchete care a durat mai mulţi ani, au fost sancţionate 22 de persoane şi peste 40 de societăţi mexicane, între care se numără şi cazinouri şi un club de fotbal (Club Deportivo Morumbi).

Lui Marquez i s-a reproşat faptul că are de mai mult timp legături cu Raul Flores Hernandez, cel considerat capul reţelei care are centrul în Guadalajara. Jucătorul a fost acuzat că a avut rolul de "paravan", el declarându-se proprietarul unor bunuri aparţinându-i lui Flores Hernandez sau aparţinând reţelei acestuia.

Fotbalistul a negat orice implicare în reţeaua de trafic de droguri.

Sancţiunile decise în august constau în îngheţarea bunurilor din SUA ale persoanelor în cauză şi interdicţia de a realiza tranzacţii cu cetăţeni americani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.