Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaționalul irlandez Kevin Doyle s-a retras din activitate din cauza durerilor de cap repetate suferite din cauza lovirii mingii cu capul

www.pollemma.com

Internaţionalul irlandez Kevin Doyle, în vârstă de 34 de ani, şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, el precizând că a luat această decizie din cauza durerilor repetate de cap suferite din cauza lovirii mingii cu capul.

“Sunt trist să vă anunţ că, după ce am discutat cu medici, am decis să nu mai joc în acest sezon şi să mă retrag. În acest an a devenit clar pentru mine faptul că lovirea cu capul a mingii a devenit o problemă şi mi-a cauzat dureri de cap repetate. Două comoţii în acest sezon şi numeroase altele de-a lungul anilor au făcut situaţia mai îngrijorătoare. După ce am discutat cu experţi, s-a hotărât că pentru a evita ca simptomele să devină mai grave şi permanente mă voi retrage din activitate”, a scris fotbalistul pe Twitter, potrivit News.ro.

Citește și: Celebrul fotbalist Kun Aguero a ajuns de urgență la spital: Starul Argentinei a fost implicat într-un grav accident - FOTO

Doyle le-a mulţumit în finalul mesajului tuturor colaboratorilor săi şi familiei sale.

Kevin Doyle a jucat ultima dată în SUA, la Colorado Rapids. Anterior, el a evoluat pentru St. Patrick’s Athletic, Cork City, Reading, Wolverhampton, Queens Park Rangers şi Crystal Palace (la ultimele două sub formă de împrumut de la Wolverhampton).

Pentru naţionala Irlandei, Doyle a jucat în 64 de meciuri şi a înscris 14 goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.