Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus a pus ochii pe Kylian Mbappe

www.gsp.ro
Kylian Mbappe Franța

Juventus a pus ochii pe noul star al fotbalului mondial. Kylian Mbappe (20 de ani) este pe lista torinezilor, dar oamenii cu banii din club trebuie să ofere o sumă uriaşă dacă vor să-i înduplece pe şeicii de la PSG, scrie Mediafax.

Ediţia de joi a Tuttosport a adus în spaţiul public posibilitatea unei astfel de mutări, dar menţionează că sunt şanse puţine de reuşită. Totuşi, nu este imposibil. PSG este sub investigaţie după încălcarea fair-play-ului financiar şi ar putea fi nevoită să renunţe la un fotbalist important. Sursa apreciază că oficialii campioanei Franţei ar putea fi puşi pe gânduri de o sumă de 200 de milioane de euro.

Citește și: Maurizio Sarri a aflat în ultimul moment de transferul lui Christian Pulisic

Banii nu sunt o problemă pentru Juventus. În vară a cheltuit 257 de milioane de euro, iar aproape jumătate din sumă a fost plătită pentru un singur fotbalist, Cristiano Ronaldo (33 de ani). Un alt argument pentru care Juventus ar putea forţa aducerea este vârsta lui Mbappe. La 20 de ani, francezul a cucerit deja Cupa Mondială şi este considerat următorul ”Balon de Aur”.

Mijlocaşul de bandă evoluează pentru PSG din 2017, dar a fost cumpărat definitiv în vara acestui an, în schimbul a 135 de milioane de euro de la AS Monaco. În această perioadă a crescut considerabil şi are cifre excelente. A marcat de 37 de ori şi a oferit 25 de asisturi în 63 de meciuri.

200 de milioane de euro este cota lui Mbappe, potrivit Transfermarkt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.