Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus nu se va baza pe Paul Pogba la partida cu Sampdoria: francezul acuză o problemă musculară

Paul Pogba

Internaţionalul francez Paul Pogba, care a revenit recent în lotul echipei de fotbal Juventus Torino după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în prima parte a sezonului, se confruntă din nou cu probleme medicale, a anunţat clubul italian.

Pogba a suferit o "problemă musculară" duminică dimineaţă, în timpul unui antrenament efectuat cu doar câteva ore înaintea meciului pe care Juve îl va disputa pe teren propriu cu Sampdoria Genova, conform Agerpres.

Mijlocaşul francez a evoluat în doar două meciuri din actuala ediţie din Serie A, împotriva formaţiilor FC Torino şi AS Roma, în ambele fiind introdus în finalul jocului de antrenorul Massimiliano Allegri.

Joi, el a ratat partida cu SC Freiburg din prima manşă a optimilor de finală a competiţiei Europa League, fiind sancţionat disciplinar după ce s-a prezentat cu întârziere la reunirea echipei sale.

Această nouă accidentare l-ar putea scoate pe Pogba din vederile selecţionerului Franţei, Didier Deschamps, pentru partidele cu Olanda şi Irlanda din preliminariile EURO 2024, programate luna aceasta.

În vârstă de 29 de ani, Paul Pogba a revenit în vara trecută la Juventus Torino, după expirarea contractului său cu Manchester United. O accidentare la meniscul lateral al genunchiului drept, suferită în luna iulie, în cursul unui meci amical, l-a forţat să se opereze în luna septembrie şi a ratat, astfel, Cupa Mondială din Qatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.