Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus speră să conteze pe Di Maria şi Bonucci în meciul cu PSG

www.digisport.ro
Di Maria

Antrenorul lui Juventus Torino, Massimiliano Allegri a anunţat, marţi, revenirea iminentă a fotbaliştilor Angel Di Maria şi Leonardo Bonucci după accidentările suferite, ei urmând să fie apţi pentru meciul de săptămâna viitoare de pe terenul lui PSG, din Liga Campionilor, informează AFP, potrivit agerpres.

Di Maria este "disponibil" pentru întâlnirea de miercuri cu Spezia din etapa a 4-a a Serie A, a indicat Allegri într-o conferinţă de presă. Argentinianul ar urma să ia loc pe banca de rezerve. Fotbalistul de 34 de ani s-a accidentat la coapsă în primul său meci oficial la Juve, pe 15 august, victorie cu 3-0 împotriva lui Sassuolo, el deschizând atunci scorul.

Bonucci, în vârstă de 35 de ani, s-a refăcut după o problemă musculară şi se va alătura joi echipei, urmând să fie "disponibil pentru meciul cu Fiorentina" de sâmbătă, a spus Allegri.

Revenirea celor doi este o veste bună pentru o echipă decimată de accidentări în luna august.

Marii absenţi rămân extrema Federico Chiesa, care se va întoarce pe gazon în cel mai bun caz peste câteva săptămâni după grava accidentare la genunchi suferită în luna ianuarie, şi mijlocaşul Paul Pogba, ce ar urma să fie apt de joc către mijlocul lui septembrie după o accidentare la genunchiul drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.