Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin a fost integralist la înfrângerea lui Empoli: Juventus Torino a făcut remiză albă cu rivala locală, la fel ca Bologna cu Monza

Facebook @ Empoli Calcio
Razvan Marin

Juventus Torino a încheiat la egalitate, 0-0, meciul de sâmbătă de pe terenul rivalei locale Torino FC, cu acelaşi scor încheindu-se partida Bologna - Monza, din etapa a 32-a a campionatului de fotbal al Italiei.

Juventus este pe poziţia a treia a clasamentului, cu 63 de puncte, şi, cu şase meciuri rămase de disputat, nu mai are şanse mici măcar teoretice la câştigarea campionatului, fiind la 19 puncte de liderul Inter Milano, ce va primi duminică vizita lui Cagliari, notează cotidianul The Guardian. Juve, de 36 de ori campioană a Italiei, un record, a cucerit nouă titluri consecutive între 2012 şi 2020, însă de atunci nu a mai câştigat Serie A, scrie agerpres.ro.

În clasament, AC Milan este pe locul 2, cu 68 de puncte după 31 de jocuri. Bologna se află pe locul 4, cu 59 de puncte după 32 de jocuri, cu o poziţie mai sus decât AS Roma, ce are 55 de puncte după 31 de jocuri.

Tot sâmbătă, Răzvan Marin a fost integralist la Empoli, învinsă dramatic în deplasare de Lecce, cu 1-0, după golul lui Nicola Sansone din minutul 89. Empoli este pe locul 16, cu 28 de puncte, la două puncte de locul 18, primul retrogradabil.

Rezulte din această etapă:

vineri

Lazio Roma - Salernitana 4-1

Au marcat: Anderson (7, 35), Vecino (14), Isaksen (87), respectiv Tchaouna (16)

sâmbătă

Lecce - Empoli 1-0

Au marcat: Sansone (89)

Torino FC - Juventus Torino 0-0

Bologna - Monza 0-0

Duminică au loc meciurile Napoli - Frosinone, Sassuolo - AC Milan, Udinese - AS Roma şi Inter Milano - Cagliari. Etapa se încheie luni cu partidele Fiorentina - Genoa şi Atalanta Bergamo - Hellas Verona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.