Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus Torino ia în calcul varianta vânzării lui Cristiano Ronaldo (presă)

Cristiano Ronaldo

Clubul italian Juventus Torino ar putea fi nevoit să renunţe la starul portughez Cristiano Ronaldo, ca o măsură extremă menită să contracareze efectele dure ale pandemiei de coronavirus, care a paralizat competiţiile fotbalistice, informează presa italiană.

Cotidianul Il Messaggero susţine că decizia jucătorilor primei echipe a lui Juve de a renunţa la salarii pentru o perioadă de patru luni nu rezolvă problemele economice grave cu care se confruntă "Bătrâna Doamnă", ai cărei oficiali studiază acum diverse variante pentru ieşirea din criză, potrivit Agerpres.ro

Citește și: OMS vine cu vești bune: 'Epidemia ar trebui să se stabilizeze în curând în Italia'

Prima opţiune o reprezintă vânzarea lui Cristiano Ronaldo în perioada de transferuri din această vară. Atacantul lusitan, în vârstă de 35 ani, al cărui contract este valabil până în 2022, nu va părăsi însă clubul torinez pentru mai puţin de 70 milioane euro, asigură publicaţia italiană.

Însă, pe lângă această sumă, destul de greu de achitat de orice club în această perioadă, o altă problemă o reprezintă salariul lui Ronaldo, în valoare de 30 milioane euro net pe an.

Al doilea scenariu studiat de oficialii torinezi implică onorarea contractului fotbalistului portughez, fără să i se ofere reînnoirea acestuia în 2022, când jucătorul va împlini 37 de ani.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 30: 'Situaţia de la Spitalul Universitar este un secret de stat'

O altă variantă luată în considerare o reprezintă prelungirea angajamentului lui Ronaldo pentru un sezon, până în iunie 2023, în schimbul unei reducerii substanţiale a salariului său actual, adaugă sursa citată.

Trei scenarii distincte pentru viitorul lui Cristiano Ronaldo, care nu are asigurată, în acest moment, continuitatea la Juventus Torino. În aceste condiţii, numele fostului său club, Real Madrid, ca posibilă destinaţie, nu a întârziat să apară la orizont pentru jucătorul care a înscris 450 de goluri în cele nouă sezoane în care a îmbrăcat tricoul grupării de pe Santiago Bernabeu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.