Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kadîrov dezvăluie numărul de luptători ceceni implicați în războiul din Ucraina - Aproximativ 9.000 sunt în prima linie

Reuters
Ramzan Kadîrov

Peste 20.000 de luptători ceceni au luptat în Ucraina de la începutul operațiunii militare speciale a Rusiei, iar 9.000 dintre ei se află în prezent în prima linie, a declarat marți șeful Ceceniei, Ramzan Kadyrov, notează Agerpres.

„De la începutul operațiunii militare speciale, la ea au participat peste 20.000 de combatanți ceceni, dintre care 9.000 se află în prezent în prima linie. Fondul Public Regional, numit după Eroul Rusiei Akhmat-Khadzhi Kadyrov a transferat peste 20.000 de tone de ajutor umanitar. ajutor pentru locuitorii teritoriilor eliberate pe perioada operațiunii militare speciale”, a scris șeful Ceceniei pe canalul său Telegram, după o întâlnire cu agențiile de securitate, apărare și de aplicare a legii ale republicii.

Luptătorii din Republica Cecenă au făcut față cu succes misiunilor care le-au fost atribuite încă din primele zile ale operațiunii militare speciale din Ucraina, a subliniat Kadyrov.

„În încheiere, am instruit comandanții de unități și șefii departamentelor regionale de interne să ia măsurile necesare pentru a forma rezerve din rândul celor care doresc să se alăture structurilor militare și, de asemenea, să organizeze o pregătire adecvată pentru aceștia. Acest lucru va ajuta la refacerea promptă a gradelor militare. -agenţii de securitate cu personal instruit şi pregătit, dacă este necesar”, a adăugat Kadyrov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.