Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kamala Harris participă la Conferința Europeană pentru Securitate din Munchen, Germania

Inquam Photos / Octav Ganea
Kamala Harris

Vicepreședintele Statelor Unite, Kamala Harris, va participa săptămâna viitoare la Conferinţa europeană pentru securitate de la Munchen, în Germania, unde va vorbi despre viitorul sprijin al Washingtonului pentru Ucraina, în contextul în care invazia Rusiei se apropie de împlinirea unui an, informează Rador.

Kamala Harris se va deplasa la Munchen, Germania, în perioada 16-18 februarie, pentru a participa la Conferința de Securitate, în timp ce Ucraina, care încă așteaptă rachetele și tancurile de luptă promise, se pregătește pentru o nouă ofensivă rusă care ar putea începe săptămâna viitoare.

Un oficial de la Casa Albă a declarat că vicepreşedintele SUA va celebra, în cadrul discursului său, curajul poporului ucrainean şi va reafirma sprijinul internațional pentru Ucraina, va condamna acțiunile Rusiei şi va reafirma angajamentele Washingtonului în cadrul NATO. De asemenea, Kamala Harris va "schița calea de urmat" în ceea ce privește Ucraina şi va "clarifica faptul că această luptă face parte din ceva mai mare - apărarea regulilor și normelor internaționale, a libertății și neatârnării", potrivit oficialului de la Casa Albă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.