Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kanye West intră, alături de rapperul Eminem, pe primul loc în topul vânzărilor de albume

kanye west

Cântărețul american Kanye West intră într-un club select, alături de rapperul Eminem, după ce s-a situat, pentru a noua oară consecutiv, pe primul loc în topul vânzărilor de albume, cu noul său material discografic, "Jesus Is King", informează The Hollywood Reporter, potrivit Mediafax.

Lansat pe 25 octombrie, "Jesus Is King" s-a situat pe primul loc în topul american Billboard 200 și aceasta este pentru a noua oară consecutiv când un album al lui West ocupă această poziție, performanță reușită doar de Eminem.

Potrivit Nielsen Music, până pe 31 octombrie, albumul a fost vândut în 264.000 de exemplare - inclusiv descărcări online și streaming.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

West se află la egalitate cu Eminem pentru cele mai multe albume consecutive plasate pe primul loc în topurile de vânzări. Eminem a ocupat prima poziție cu cele mai recente nouă albume ale sale, începând cu "The Marshall Mathers LP" (2000) și până la "Kamikaze" (2018).

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.

Anul trecut, Kanye West a lansat albumele de studio "Ye" și "Kids See Ghosts".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.