Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kanye West nu va mai interpreta live vechile sale piese după lansarea pieselor cu tentă religioasă de pe albumul 'Jesus is King'

kanye west

Kanye West nu va mai interpreta live vechile sale piese după lansarea pieselor cu tentă religioasă de pe albumul ”Jesus is King” , arată Smart Radio, care păstrează un loc special pentru muzica artistului în playlist, anunță MEDIAFAX.

Muzicianul a lansat vineri albumul său creștin ”Jesus Is King”. Kanye West își ia credința în serios astfel că nu va mai interpreta versiunile originale ale pieselor sale lansate înaintea acestui album, arată TMZ, citând surse din preajma artistului.

Kanye va cânta variante curățate de cuvinte care ar veni în contradicție cu mesajul creștin în cadrul viitorului turneu. Noul album a fost criticat de Variety, care a arătat că ”Al noulea album al artistului conține momente de inspirație, divină sau de orice alt fel, dar atât”, comentează Mailonline.

Citește și: SONDAJ CURS - Klaus Iohannis defilează, Dăncilă se menține. Dan Barna gâfâie după ancheta Rise Project

Kanye nu s-a arătat afectat de critici și în timpul unei plimbări prin New York alături de soția sa, Kim Kardashian, a dezvăluit că va pleca la drum pentru a-și promova materialul. Ar fi primul turneu de la Saint Pablo, din 2016, când artistul a întrerupt brusc seria de concerte din cauza unei căderi nervoase.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.

Piesele interpretate de Kanye West se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: http://www.smartradio.ro/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.