Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kanye West se retrage de la festivalul Coachella: Organizatorii au la dispoziţie doar 14 zile pentru a găsi un alt artist care să fie cap de afiş

Kanye West

Rapperul american Kanye West a anunţat că se retrage de la festivalul Coachella, unde era cap de afiş în ambele weekenduri ale evenimentului programat în această lună, a confirmat publicaţia The Times, citată de DPA.

În urma retragerii rapperului - care ar fi urmat să concerteze pe 17 şi 24 aprilie -, organizatorii Coachella Valley Music and Arts Festival au la dispoziţie doar două săptămâni pentru a găsi un alt artist care să fie cap de afiş. Travis Scott urma să urce pe scena festivalului alături de rapperul cunoscut acum sub numele Ye, dar nici el nu va mai concerta, potrivit site-ului TMZ, care a publicat în premieră aceste informaţii.

Reprezentanţii lui Kanye West şi ai festivalului Coachella nu au dat curs luni unei solicitări din partea publicaţiei The Times pentru a face declaraţii pe această temă.

Ye a mai fost cap de afiş la Coachella în 2011 şi a susţinut apoi un spectacol conceput sub forma unei slujbe duminicale cu prilejul sărbătorii Paştelui în cadrul aceluiaşi festival în anul 2019. Artistul american a ameninţat la începutul acestui an că se va retrage din program după ce Billie Eilish, de asemenea cap de afiş la ediţia din 2022, nu i-a cerut iertare lui Travis Scott pentru un lucru pe care nu l-a spus niciodată, potrivit Agerpres.

Vineri, site-ul Page Six a relatat, citând surse anonime, că rapperul Kanye West i-a spus starletei TV Kim Kardashian, fosta lui soţie, că va ''merge să ceară ajutor'' după mai multe săptămâni de atacuri aleatorii pe platformele de socializare la adresa ei şi a iubitului acesteia, Pete Davidson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.