Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karen Hacianov, următorul adversar al lui Novak Djokovic: Eu sunt de acord cu Andy, dar este decizia sa, căreia îi rămâne consecvent şi eu respect mult asta

Jucătorul rus de tenis Karen Hacianov (26 ATP), următorul adversar al liderului mondial Novak Djokovic, în turul secund al turneului ATP 500 de la Dubai, a afirmat, marţi, că "respectă" poziţia liderului mondial privind vaccinarea împotriva coronavirusului, relatează AFP, citat de Agerpres.

Anterior, scoţianul Andy Murray, care participă şi el la Dubai, a declarat că lucrurile ar fi "mult mai simple" pentru Djokovic dacă s-ar vaccina, dar pentru tenis consideră "că nu este cea mai bună alegere ca cel mai bun jucător al lumii să nu poată participa la turneele mari".

"Eu sunt de acord cu Andy. Este o situaţie foarte delicată, dar este decizia sa, căreia îi rămâne consecvent şi eu respect mult asta", a declarat Hacianov după ce aa trecut în runda inaugurală de australianul Alex de Minaur.

Liderul mondial Novak Djokovic a câştigat luni fără emoţii primul său meci oficial al sezonului 2022 după o lună de la expulzarea de la Melbourne ca urmare a refuzului său de a se vaccina împotriva Covid, impunându-se în faţa italianului Lorenzo Musetti (6-3,6-3).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.