Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karim Benzema ar putea reveni la Olympique Lyon (presă)

marca.com
benzema

Celebrul fotbalist francez Karim Benzema ar urma să se despartă de echipa saudită Al-Ittihad pentru a reveni la Olympique Lyon, clubul la care a debutat, au afirmat RMC Sport şi expertul în transferuri Fabrizio Romano, potrivit radioteleviziunii belgiene RTBF.

Karim Benzema, aflat în relaţii proaste de câteva săptămâni cu gruparea Al-Ittihad, s-a întors la Jeddah joi seara, cu 17 zile întârziere. Atacantul francez a fost îndepărtat din lotul echipei saudite.

În acest sezon, Karim Benzema a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase decisive, cu mult în urma portughezului Cristiano Ronaldo, care are 20 de goluri şi 9 pase decisive cu Al-Nassr.

De patru ori campion al Franţei cu OL la sfârşitul anilor 2000, Benzema nu s-ar împotrivi unei reveniri la echipa unde a debutat, însă ar trebui să accepte o reducere drastică a salariului său. O certitudine: perioada de graţie pare că s-a încheiat pentru noua ligă saudită, scrie site-ul RTBF.

Al-Ittihad, locul 7 în Saudi Pro League după trei înfrângeri consecutive, este echipa care a primit cele mai multe goluri şi care a marcat cele mai puţine dintre cele patru echipe cumpărate de bogatul Saudi Sovereign Fund (PIF).

Campionatul Arabiei Saudite se va relua pe 7 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.