Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karim Benzema: Kylian Mbappe va juca într-o zi la Real Madrid

indianexpress.com
kylian mbappe

Kylian Mbappe va juca într-o zi la Real Madrid, este convins colegul său din atacul naţionalei de fotbal a Franţei, Karim Benzema, citat de ziarul Le Parisien.

Miercuri, după meciul Franţa - Bosnia (1-1) din preliminariile Cupei Mondiale 2022, Benzema a vorbit despre cazul Mbappe, care a rămas în această vară la Paris Saint-Germain, în ciuda unor oferte ale lui Real.

"Este un fotbalist care va juca într-o zi sau alta la Real Madrid. Ne înţelegem super bine, mi-ar plăcea să fie alături de mine la Madrid", a declarat Benzema.

Şi la începutul lui iunie, după revenirea sa de la naţională, Benzema a vorbit despre Mbappe: "Toţi jucătorii mari vor să vină într-o zi la Real Madrid, aşa că îi doresc ca asta să se facă rapid, în orice caz dacă vrea să plece de la PSG, care este şi ea o echipă bună."

Le Parisien a scris că Mbappe a respins o ofertă a lui PSG de a-şi prelungi contractul care expiră în vara anului viitor, clubul propunându-i jucătorului un salariu anual de 45 de milioane de euro.

PSG a respins recent două oferte ale lui Real pentru Mbappe, prima de 160 de milioane de euro, a doua de 180 de milioane de euro, plus bonusuri. Există astfel posibilitatea ca atacantul să plece gratis la finalul sezonului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.