Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karl Lagerfeld, criticat pentru afirmaţii la adresa imigranţilor din Germania

thefamouspeople.com
Karl Lagerfeld

Mai multe sute de telespectatori au semnalat Consiliului Superior al Audiovizualului din Franţa o secvenţă dintr-o emisiune difuzată de postul C8 în care designerul Karl Lagerfeld a numit imigranţii "duşmanii" evreilor în Germania, a transmis luni CSA, citat de AFP.

Criticând sâmbătă seară politica cancelarului Angela Merkel în privinţa imigranţilor, directorul artistic al casei de modă Chanel a declarat că "nu putem, chiar dacă au trecut decenii între (cele două evenimente, n.r), să omorâm milioane de evrei pentru a le face mai târziu loc milioanelor de duşmani ai lor".

"Voi spune o barbarie", a anunţat în emisiune designerul german, cunoscut pentru plăcerea lui de a provoca.

Karl Lagerfeld a subliniat că Franţa, "ţara drepturilor omului" a primit "10.000 sau 20.000" de imigranţi. Angela Merkel, "care  are deja milioane şi milioane, care sunt bine integraţi, care muncesc (...), nu avea nevoie să se asigure de încă un milion petnru a-şi crea o imagine încântătoare după cea de mamă vitregă pe care şi-a creat-o de-a lungul istoriei cu criza grecească", a spus Lagerfeld la Canal+ în timpul emisiunii prezentate de Thierry Ardisson.

Consiliul Superior al Audiovizualului, deja sesizat cu privire la emisiuni ale lui Thierry Ardisson, a precizat că va studia secvenţa înainte de a decide dacă este nevoie de o anchetă.

În 2011, un scandal de proporţii zguduia lumea modei, iar acuzaţiile erau similare. Creatorul de modă britanic John Galliano a fost concediat de la casa Dior şi a devenit persona non grata după ce a lansat, sub influenţa alcoolului, injurii antisemite într-o cafenea pariziană, pentru care şi-a cerut scuze, potrivit NEWS.RO.

Citeşte şi: Fostul principe Nicolae aruncă BOMBA şi anunţă demersuri pentru reintroducerea în ordinea succesorală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.