Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karolina Pliskova, calificată la Turneul Campioanelor de la Shenzhen

Karolina Pliskova

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, numărul doi mondial, a obţinut calificarea la Turneul Campioanelor, competiţia de final de sezon din circuitul WTA, care va avea loc la Shenzhen (China), informează Reuters, potrivit Agerpres.

Pliskova (27 ani) a câştigat duminică ediţia inaugurală a turneului de la Zhengzhou (China), trecându-şi astfel în palmares al patrulea succes al sezonului, după cele de la Brisbane, Roma şi Eastbourne.

Citește și: O femeie a fost legată azi de Gheorghe Dincă! Cine este ea de fapt

Ea va participa pentru a patra oară la Turneul Campioanelor, competiţie programată între 27 octombrie şi 3 noiembrie la Shenzhen, premiile totale puse în joc ridicându-se la 14 milioane dolari.

Karolina Piskova este a doua jucătoare care şi-a asigurat prezenţa la ediţia din acest an a Turneului Campioanelor, după australianca Ashley Barty, liderul clasamentului mondial.

Citește și: Rareș Bogdan intră la rupere: ‘Nu voi accepta niciodată’

Cehoaica a atins semifinalele la ultimele două ediţii ale Turneului Campioanelor, desfăşurate la Singapore, fiind învinsă de Caroline Wozniacki în 2017, daneza câştigând ulterior trofeul, şi de Sloane Stephens în 2018, înainte ca americanca să se încline în finală, în faţa ucrainencei Elina Svitolina.

"Am mereu ca obiectiv calificarea la Turneul Campionilor şi sunt mândră că am reuşit să fac acest lucru pentru a patra oară. Sunt nerăbdătoare să joc împotriva celor mai bune jucătoare ale sezonului", a declarat Pliskova pentru site-ul oficial al WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.