Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karolina Pliskova îi declară 'RĂZBOI' Simonei Halep, înainte de 'bătălia' de la Australian Open: 'Aș face ORICE pentru victorie'

www.prosport.ro
Simona Halep Karolina Pliskova

Karolina Pliskova se simte pregătită de lupta cu Simona Halep, pe care a întâlnit-o ultima oară chiar la turneul demonstrativ din decembrie 2017, unde românca s-a impus.

"Mereu există o șansă să o înving pe Simona. Va trebui să mă concentrez pe jocul meu, să evoluez bine. Aș face orice pentru o victorie, să am multe lovituri direct câștigătoare și mulți ași. De asemenea, trebuie să fiu pregătită și din punct de vedere mental pentru o confruntare cu ea", a explicat Karolina, conform gsp.ro.

Citește și: Prezență NEAȘTEPTATĂ la meciul Simonei Halep: Românca a fost încurajată de fani români și de un suporter DE LUX, la Australian Open - FOTO

Ea a fost întrebată la conferința de presă de după victoria din "optimi" obținută în fața Barborei Strycova în trei seturi, 6-7(5), 6-3, 6-2, dacă vede vreo surpriză pe tabloul feminin în sferturi de finală. "Cred că sunt câteva. Evident Simona nu, Kerber nu, Wozniacki nu, Svitolina nu, Keys nu, poate Mertens. Suarez e o jucătoare bună, rămânem Elise și eu", a spus zâmbind Pliskova.

6-1 este raportul meciurilor dintre Simona Halep și Karolina Pliskova, inclusiv cele neoficiale, românca fiind în avantaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.