Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karolina Pliskova, principala favorită, a fost eliminată în turul al doilea al US Open

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1 în absenţa liderului ATP, Ashleigh Barty, şi a numărului 2 mondial, Simona Halep, a fost eliminată în turul al doilea al US Open, potrivit news.ro.

Jucătoarea cehă a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-1, 7-6 (2), de sportiva franceză Caroline Garcia, locul 50 WTA, după un meci de o oră şi 33 de minute. Garcia va evolua în manşa următoare cu americanca Jennifer Brady, locul 41 WTA.

"Cred că a jucat un tenis extraordinar în primul set. Juca foarte agresiv, iar eu poate că nu am jucat tenisul meu cel mai bun. Dar aşa este uneori. Nu sunt un robot, aşa că nu trebuie să joc nemaipomenit în fiecare zi", a declarat Pliskova, potrivit BBC.

Acum, jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în concurs este americanca Sofia Kenin, lcoul 4 WTA, care va evolua, vineri, în turul al doilea.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 44 WTA şi cap de serie numărul 30, a pierdut meciul cu rusoaica Varvara Graceva, locul 102 WTA, după ce a condua cu 6-1, 5-1. Mladenovic a ratat patru mingi de meci, la scorul de 5-2, în setul secund, fiind apoi eliminată cu 1-6, 7-6 (2), 6-0 după două ore şi 13 minute de joc. Adversara rusoaicei din turul al treilea este croata Petra Martici, locul 15 WTA.

Alte favorite, Elena Rîbakina (11), Marketa Vondrousova (12) şi Alison Riske (13) au părăsit şi ele competiţia în manşa secundă.

Japoneza Naomi Osaka, cap de serie numărul 4, jucătoarea cehă Petra Kvitova, cap de serie numărul 6, croata Petra Martici, cap de serie numărul 8, estona Anett Kontaveit, cap de serie numărul 14, şi germana Angelique Kerber, cap de serie numărul 17, au trecut fără probleme în turul al treilea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.