Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karpaten Turism lansează zbor charter direct către Thailanda la Târgul de Turism al României

karpaten
karpaten turism

Reduceri Early Booking 2024 de până la 55%, un stand impunător de 580 mp și lansarea în premieră a unui nou zbor charter către o destinație exotică de top, Thailanda, au fost atracțiile principale cu care tour-operatorul și-a așteptat turiștii la Romexpo în perioada Târgului de Turism.

„Suntem deja renumiți pentru cele mai spectaculoase prezențe de la Târgul de Turism al României. Investim an de an în acest eveniment, atât pentru a crea un cadru și o atmosferă de vacanță pentru turiștii noștri încă din momentul rezervării, cât și pentru a păstra vie tradiția acestui eveniment important pentru țara noastră.

Toate marile capitale organizează astfel de târguri la care participă specialiști din domeniul turismului din întreaga lume, inclusiv România.

Din păcate, la noi, sunt tot mai puține agenții de turism care participă fizic la Târgul de Turism de la Romexpo, majoritatea orientându-se către online, unde investițiile sunt evident mult mai mici.” a declarat Alexandra Mărginean, marketing manager la Karpaten Turism.

Cele mai bine vândute destinații din perioada târgului au fost: Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Spania și Cipru, acestea fiind printre preferatele familiilor cu copii care profită de reducerile hotelierilor din această perioadă a anului pentru a-și organiza vacanța de vară.

Prețurile unui pachet turistic de 7 nopți într-un hotel de 4 stele cu demipensiune din Antalya pornesc de la 259 euro/persoană, acesta având incluse și zborul, transferurile aeroport - hotel - aeroport și asistența în limba română în destinație.

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, cele mai căutate destinații sunt cele exotice, iar pachetele cu zbor charter direct către Maldive, Thailanda, Kenya și Zanzibar reprezintă un avantaj pentru turiștii care doresc să călătorească confortabil, scurtând astfel timpul petrecut pe drum până la destinație.

Perioada de organizare a acestor chartere este Decembrie 2023 - Martie 2024, iar prețurile pornesc de la 1399 euro/persoană pentru pachete de 7 nopți cu zbor inclus.

„Destinațiile-vedetă ale acestei ediții a Târgului de Turism au fost atât Maldive, Thailanda, Kenya și Zanzibar, către care organizăm zboruri charter directe, cât și China, India și Cappadocia, către care organizăm circuite turistice de grup cu itinerarii autentice.” a declarat Cristian Zaha, director comercial Karpaten Turism.

Târgul de Turism al României s-a desfășurat ȋn perioada 9-12 Noiembrie 2023, iar volumul total al vânzărilor înregistrate de tour-operator în perioada acestuia a depășit 5 milioane de euro, cumulând rezervările de la stand, de pe www.karpaten.ro, precum și din agențiile Karpaten Turism și cele partenere.

Reducerile de 55% se prelungesc și în prima săptămână după târg, fiind disponibile atât online, cât și în cele 14 agenții din țară ale tour-operatorului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.