Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karsten Warholm va concura la Memorialul Van Damme

jean claude van damme

Atletul norvegian Karsten Warholm, campionul olimpic la 400 m garduri la Tokyo cu un nou record mondial, va concura în reuniunea Memorialul Van Damme, programată pe 3 septembrie pe stadionul Regele Baudouin din Bruxelles, au anunţat luni organizatorii acestei penultime etape a Ligii de Diamant, scrie ziarul Le Soir.

Warholm, care are 25 de ani, a fost cronometrat la Tokyo în 45 sec 94/100. Norvegianul a devenit primul alergător care a coborât sub 46 de secunde în această probă, la o lună după ce doborât, în 46 sec 70/100, precedentul record al lumii vechi de 29 ani al americanului Kevin Young (46 sec 78/100, la JO de la Barcelona, în 1992).

Warholm este campion mondial la Londra în 2017 şi la Doha în 2019 şi campion european la Berlin în 2018, informează Agerpres.

La Memorialul Van Damme vor fi prezenţi brazilianul Alison dos Santos, medaliat cu bronz în această probă la Tokyo, şi alţi patru finalişti la Jocurile din capitala Japoniei: Kyron McMaster (Insulele Virgine, locul 4 la Tokyo), Abderrahman Samba (Qatar, locul 5), Yasmani Copello (Turcia, locul 6) şi Rasmus Magi (Estonia, locul 7).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.