Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Katerina Siniakova a câștigat turneul de la Bad Homburg

Facebook.com
 Katerina Siniakova

Jucătoarea cehă de tenis Katerina Siniakova, numărul 52 mondial, a câştigat sâmbătă turneul WTA de la Bad Homburg (Germania), dotat cu premii totale 259.303 dolari, în finala căruia a învins-o în două seturi, 6-2, 7-6 (7/5), pe italianca Lucia Bronzetti.

Partida a fost întreruptă mai mult timp în setul secund, din cauza ploii, la scorul de 2-1 pentru Siniakova, care s-a impus în final la tiebreak, după ce adversara sa a salvat anterior trei mingi de meci, scrie agerpres.ro.

Cu două zile înaintea startului turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, Siniakova şi-a trecut în palmares al patrulea său titlu WTA, după cele de la Shenzhen şi Bastad, ambele cucerite în 2017, şi cel de la Portoroz, în 2022.

Numărul unu mondial la dublu, cehoaica a câştigat anul acesta trofeele la Australian Open şi Indian Wells, împreună cu compatrioata sa Barbora Krejcikova.

La Wimbledon, în proba de simplu, unde nu a trecut niciodată de turul al treilea, Katerina Siniakova o va înfrunta în primul tur pe chinezoaica Qinwen Zheng (locul 24 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.