Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Katy Perry şi actorul Orlando Bloom, logodnă de Valentine's Day: Cunoscuții au aflat vestea dintr-o poză în care cântăreața își etalează inelul și logodnicul

www.mediafax.ro
Katy Perry Orlando Bloom

Cântăreaţa Katy Perry şi actorul Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day, cei doi publicând online o fotografie în care apar împreună şi în care artista arată un inel, potrivit news.ro.

Citește și: Încă un român extrădat la cererea americanilor. Secret Services l-a săltat pe un lider PNL: ce acuzații i se aduc

Perry şi Bloom au o relaţie din ianuarie 2016. S-au despărţit pentru o scurtă perioadă, pentru ca, în luna aprilie 2018, să redevină cuplu.

Născută pe 25 octombrie 1984, Katheryn Elizabeth Hudson, pe numele de scenă Katy Perry, este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută cu single-ul „I Kissed a Girl”, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale au fost vândute în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. „Witness” (2017) este cel de-al cincilea material de studio lansat de cântăreaţă.

Născut pe 13 ianuarie 1977, în Canterbury (Marea Britanie), Orlando Jonathan Blanchard Bloom este actor cunoscut din filme ca „Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down" (2001), „Troia/ Troy" (2004), „Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2005) şi „Cei trei muschetari/ The Three Musketeers" (2011). Actorul a interpretat şi rolul elfului Legalas din trilogiile „Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul", dar şi pentru rolul Will Turner în franciza „Piraţii din Caraibe", în care a apărut alături de Johnny Depp. Din 2009 este ambasador itinerant al UNICEF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.