Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kaufland vrea să îngenuncheze concurența! Lovitura pe care o pregătește gigantul german pe piața din România - investiții de milioane de euro

știri zilnic
kaufland

Cu două hipermarketuri deschise în 2019, Kaufland a ajuns la 122 de magazine în România, și intenționează să deschidă încă 10 magazine noi pe an în aproape toate regiunile țării. Compania menține strategia de a deschide magazine în orașe de dimensiuni medii și mici, adaptându-și formatele.

„În lunile care urmează, mai și iunie, deschidem noi magazine în Constanța, Focșani, Buftea și Cluj-Napoca. Iar în a doua jumătate a anului vom avea mai multe deschideri în Sibiu, București, Dej și Târgu-Neamț. Fiecare magazin în parte presupune o investiție medie care variază între 8 și 10 milioane de euro. Însă acest cost depinde foarte mult de o serie mare factori, de la valoarea terenului unde urmează să fie construit magazinul și până la prețurile materialelor, forță de muncă și altele”, spune Valer Hancaș, director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România, pentru economica.net.

Klaus Iohannis luptă pe toate fronturile! Dragnea și Dăncilă, atacați în volumul 'EU.RO – un dialog deschis despre Europa': 'Parazitează agenda publică'

Pentru anul acesta, Kaufland se va axa în special pe dezvoltarea de mărci proprii pentru produse din categoria non-food. Cea mai recent lansată marcă este Countryside, o gamă dedicată activităților desfășurate în natură și pasionaților de grădinărit.

„De asemenea, am lansat mărci proprii cu produse pentru copii, care acoperă toate grupele de vârstă, de la 0 ani și până la adolescenți. Aici avem gamele Kuniboo și Hip&Hopps. La acestea se pot adăuga produsele de îngrijire dedicate întregii familii, din gama Bevola. Ne mai propunem pentru 2019 și să consolidăm relația cu producătorii locali, cu accent pe implicarea în comunitatea locală și sustenabilitate. Vrem să avem la raft o reprezentare bună a produselor românești, iar furnizorii sau producătorii români sunt o sursă excelentă de produse de cea mai bună calitate. Mai mult, obiectivul nostru de termen lung vizează susținerea comunităților locale, de aceea vom continua programele de susținere a producătorilor locali și extinderea colaborării cu aceștia pentru cât mai multe sortimente”, ”, susține Hăncaș.

În 2019, retailerul va extinde și programul „100% crescut în România” pentru a ajunge mai multă carne de porc românească în magazine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.