Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Keanu Reeves pregătește două producții noi pentru Netflix, bazate pe seria lui de benzi desenate 'Brzrkr'

deadline.com
Keanu Reeves benzi desenate

Actorul şi producătorul Keanu Reeves pregăteşte pentru Netflix un film live-action şi un serial anime bazate pe seria lui de benzi desenate „Brzrkr”, informează News.ro.

Reeves va juca şi va produce ambele proiecte care au pornit de la ideea lui dezvoltată pe parcursul mai multor ani.

Starul îşi face astfel debutul în BD. „Brzrkr”, serie de 12 ediţii, este scrisă de el împreună cu autorul Matt Kindt („Folklords”, „Justice League of America”) şi ilustrată de Ron Garney de la Marvel.

Citește și: Mihai Mărgineanu: Nu vi se pare ciudat că presa n-a mai dat nimic despre atentatele teroriste?

Seria „Brzrkr” (pronunţat „berserker”) este descrisă ca „o saga epică despre o luptă de 80.000 de ani a unui războinic nemuritor”. Cunoscut drept B, el este jumătate muritor şi pe jumătate zeu, blestemat şi silit să fie violent. După ce a cutreierat pământul timp de secole, B e posibil să îşi fi găsit refugiul - lucrând pentru guvernul SUA pentru a duce lupte prea violente şi prea periculoase pentru oricine. În schimb, lui B îi va fi dat singurul lucru pe care îl doreşte - adevărul despre existenţa lui însângerată fără sfârşit şi felul în care îi poate pune capăt.

Este programat ca adaptarea în lungmetraj live-action, cu Reeves în rol principal, să fie lansată prima, iar serialul anime va explora diverse elemente din poveste. Actorul îşi va relua rolul în serial, pentru care îşi va împrumuta vocea.

„Brzrkr” a fost un succes pentru BOOM! Studios, odată cu lansarea, pe 3 martie. Prima ediţie a fost vândută în peste 615.000 de copii, devenind cel mai bine vândut debut în aproximativ 30 de ani.

Keanu Reeves a încheiat recent producţia pentru „Matrix 4”, care va fi lansat anul acesta. Actorul urmează să înceapă primăvara aceasta filmările pentru „John Wick 4”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.