Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Keir Starmer, șeful Partidului Laburist, dat afară cu scandal dintr-un pub

facebook
Liderul laburist din Marea Britanie, Keir Starmer, a fost dat afară dintr-un pub din orașul Bath, de unul dintre patronii barului, care i-a reproșat politicianului faptul că a susținut lockdown-urile și a afectat astfel economia. Rod Humphris, co-proprietarul pub-ului The Raven, a strigat că este nemulțumit de felul în care laburiștii au acceptat deciziile guvernului conservator. El a susținut că economia a fost sacrificată „deoarece mureau bătrânii”. Peste 120.000 de persoane au murit de COVID în Marea Britanie, de la începutul pandemiei.
Keir Starmer, care se afla în Bath în campanie electorală, i-a spus lui Humphris că nu este de acord și a încercat să intre în bar, însă patronul l-a împiedicat. În altercația care a urmat, una dintre gărzile de corp ale lui Starmer l-a împins pe patron, pentru a-l proteja pe politician.
Întrebat ulterior de ce l-a împiedicat pe Starmer să intre în pub, Humphris a spus că acesta a eșuat în rolul de lider al opoziției. „Nu a pus întrebările ce trebuiau puse, cum ar fi de ce a abandonat pregătirile anterioare făcute pentru pandemie. De ce am acceptat pur și simplu lockdown-ul? De ce am acceptat pierderea libertăților?”, a spus el. Sursa romani.uk

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.