Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Keith Richards a renunţat la consumul de alcool: 'Era momentul să mă las'

rfi.ro
the rolling stones

Keith Richards, chitarist al trupei The Rolling Stones, a mărturisit că a renunţat la consumul de alcool în urmă cu un an, scrie news.ro.

Într-o discuţie cu revista Rolling Stone, el a afirmat că se săturase, însă, „ocazional”, bea câte un pahar de vin şi o bere.

„Era momentul să mă las. La fel ca în cazul celorlalte lucruri. Nu mai voiam să fac asta”, a afirmat Richards, care va împlini 75 de ani pe 18 decembrie.

Colegul său de trupă Ronnie Wood, prezent la discuţie, a completat: „Este o plăcere să lucrezi cu el. Este mult mai voios. Este deschis la idei. Nu prea mai mergea, ştii. Cred că Keith pe care îl ştiam şi iubim ajunsese la un punct în care, dacă mai bea ceva, depăşea limita şi ar fi devenit periculos”.

Richards a adăugat că „a fost interesant să cânt treaz”, în timp ce Wood, care în urmă cu un an a dezvăluit că s-a tratat de cancer pulmonar, a completat: „Cântăm mult mai conştient acum. Avem peste 70 de ani, dar ne prezentăm încă la fel ca la 40”.

Citește și: Mii de elevi sunt vizați: Gabriela Firea anunță că le SCHIMBĂ programul de studiu, la școală

Trupa britanică The Rolling Stones a anunţat recent 15 date de concert pentru turneul pe care îl va susţine în 2019, în Statele Unite.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Între discurile de referinţă se numără „Their Satanic Majesties Request” (1967), „Beggars Banquet” (1968), „Let It Bleed” (1969), „Sticky Fingers” (1971), „Exile on Main St” (1972), „It's Only Rock 'n Roll” (1974), „Tattoo You” (1981), „Steel Wheels” (1989), „Voodoo Lounge” (1994) şi „Bridges to Babylon” (1997). În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară). Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

Cel mai recent disc al formaţiei, „Blue & Lonesome”, a fost lansat în 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.