Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor a ieșit nervos de la negocieri - 'Un singur lucru nu este posibil: UDMR să fie element de decor, să stăm noi cu pantalonii dați jos'

Facebook
Kelemen Hunor

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a ieșit nervos de la ultima rundă de negocieri cu PSD și PNL. În discuțiile cu cele două partide, Kelemen Hunor a amenințat că UDMR nu va mai participa la guvernare dacă nu va avea în continuare Ministerul Transporturilor.

„Orice este posibil în această situație. Un singur lucru nu este posibil: UDMR să fie element de decor, să stăm noi cu pantalonii dați jos până la genunchi și așteptând poștașul zâmbind în fiecare lună”, a declarat Kelemen Hunor.

„Fiecare face greșeli, dar în acest moment tebuie să depișim faza portofoliilor. Ne vom vedea cu colegii noștrii azi sau mâine și vom vedea”, a mai explicat liderul UDMR.

Întrebat de ce nu renunță UDMR la Ministerul Dezvoltării, pentru a prelua alte ministere, Kelemen Hunor a răspuns: „Care ministere? Putem să luăm funcția de prim-ministru, Internele, Justiția, Finanțele.”

Liderul UDMR s-a arătat convins că joia viitoare va exista un guvern, cu sau fără UDMR, PSD și PNL având majoritate în parlament. „Nu e o chestiune de aritmetică, e o chestiune politică”, a mai declarat Kelemen Hunor.

Cu privire la anunțul lui Marcel Ciolacu, referitor la o retragere a PSD din discuții dacă se retrage UDMR, Kelemen Hunor a precizat că nu a solicitat ajutorul social-democraților la negocieri. „Nu am cerut sprijinul nimănui. Stau destul de bine pe picioarele mele”, a mai explicat liderul UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.